|
|
| Forum za jezike: bosanski, crnogorski, hrvatski, srpski, s-h ili h-s |
| Vi ste na: Naslovnica foruma • Auto moto novosti • Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija? |
 |
|
Auto moto novosti
 Novosti iz svijeta automobilske industrije.
Off topic: potrebno izbjegavati
Tema: 35
Poruka: 542 |
Najnovija tema: Novi Mitsubishi ASX
Aktualna tema: Novi Mitsubishi ASX
Zadnja poruka: Oliver Twist, četvrtak 9.9.2010. u 18:26 |
Moderatori: LordExtra goran33 |
 |
Naslov teme:
Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
Autor teme: Filterhead • Broj odgovora: 43 • Broj pregleda: 1555 |
 |
|
 |
Otvori novu temu Odgovori na temu Prati ovu temu |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: M 25 god. Status: niži moderator |
 |
 |
 |
 Poruka: 145 (forumaš u usponu) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:05 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
Fraulein
piše: Al, što je, ima dobre felge! |
Al znate šta još? Čekat ćemo da dođe u salone pa ćemo pogledati kakva je unutrašnjost. Slike otkrivaju samo dizajn i očito nismo najsretniji s nekim dizajnerskim rješenjima, ili s ergonomijom, no, ne znamo kakvi su materijali unutra sve dok oči ne vide i ruke ne osjete. Vidjet ćemo, možda će jedan primjerak DS3 Automobilija dobit na testiranje, pa ćemo vidjet tu najprije o kakvoj se kvaliteti radi.
Nažalost, nema nikog iz Citroena ovdje na forumu ko bi nam možda mogao reći nešto više, tj. o stvarima koje se mogu osjetiti samo uživo. I još jednu stvar treba uzet u obzir, a to je da DS3 spada u nižu klasu auta i ne bi ga trebalo uspoređaivat s Leonom ili Golfom GTI, nego se može usporedit s Mini Cooperom, Škodom Fabijom RS i takvim jurilicama. Možda smo svi mi u velikoj zabludi, jer ako se Citroen opametio pa sklopio kako spada, teško da će ionako poružni Mini Cooper opstat i prodavat se uz DS3. Recimo, meni onaj Cooper ima užasnu unutrašnjost. Pa ja bih taj auto vozio samo ako moram birat između "ići pješice" i "vozit Coopera". Radije bih "zamijnio" Fabiju RS za Coopera pa se vozio u Škodi, nego u novoj "Mister Been-ki". |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:09 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?

Evo da potkrijepim ono što sam u prethodnom postu govrio, prilažem sliku unutrašnjosti Mini Coopera. Vi koji niste vidjeli kako izgleda, evo pogledajte. Našto najgore što je iti jedan auto IKAD imao. Totalno smeće. Sramota bi me bila sjedit u ovome. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:13 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?

Evo kako Fabia izgleda unutra! Iako nisam našao sliku Fabie RS, jer mislim da nove Fabije RS još nema u prodaji, i slika obične Fabije može poslužit za usporedbu. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:13 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?

I na kraju, evo opet DS3. Mislim kad ovako zaredom stavimo slike, da se da najlakše usporedit na šta sve to liči. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:14 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?

Opet DS3...dobro pogledajte lijepi volan i lijepu instrumentnu ploču. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:22 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?

I evo slika još jednog konkurenta u klasi, moje omiljenje ružnjače Alfe Romeo MiTo, auta nesretnog imena i užasnog dizajna eksterijera. MiTo ima lijepu unutrašnjost, dizajnom može konkurirati Ciroenu DS3, ali kvalitetom sigurno niti jedna Alfa Romeo ne može konkurirati bilo kojem Citroenu. Svi znamo kako to Talijani vole šlampavo radit aute. Alfa MiTo lijepo izgleda unutra, ali je teška plastičnjača! |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 26.9.2009. u 11:24 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
E sad...rezultati usporedbe. Mini Cooper je totalno smeće! Najjadnije na tržištu, no ima lijep dizajn eksterijera. Škoda Fabia ima lijepu unutrašnjost, grozna sjedala i bezvezan eksterijer. Citroen DS3 ima najbolju unutrašnjost od ova četiri (iako ima onu groznu komandu iza volana, a ne multifunkcionalni volan), a Alfa MiTo se može smjestiti iza DS3. Osim toga, pogledajte sjedala u Fabiji i sjedala u Citroenu!!! Ova sjedala iz Fabije izgledaju ko da su ih uzeli iz stare Škode Favorit, pretapicirali ih i ponovo ugradili u Fabiju. DS ima dobro profilirana sjedala i najljepše izgledaju, a ne moramo sumnjati ni u njihovu udobnost kad je Citroen u pitanju! |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
| Spol i godine: M 30 god. |
 |
 |
 |
 Poruka: 123 (forumaš u usponu) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: četvrtak, 1.10.2009. u 9:31 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
BioTechnics
piše: E sad...rezultati usporedbe. Mini Cooper je totalno smeće! Najjadnije na tržištu, no ima lijep dizajn eksterijera. Škoda Fabia ima lijepu unutrašnjost, grozna sjedala i bezvezan eksterijer. Citroen DS3 ima najbolju unutrašnjost od ova četiri (iako ima onu groznu komandu iza volana, a ne multifunkcionalni volan), a Alfa MiTo se može smjestiti iza DS3. Osim toga, pogledajte sjedala u Fabiji i sjedala u Citroenu!!! Ova sjedala iz Fabije izgledaju ko da su ih uzeli iz stare Škode Favorit, pretapicirali ih i ponovo ugradili u Fabiju. DS ima dobro profilirana sjedala i najljepše izgledaju, a ne moramo sumnjati ni u njihovu udobnost kad je Citroen u pitanju! |
Toliko o "ljepoti" uspoređenih auta. No, mogli bismo povesti raspravu o servisima i rezervnim dijelovima, pa da vidimo malo koji brend guli kožu s naših novčanika! |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: Ž 24 god. Status: niži moderator |
 |
 |
 |
 Poruka: 220 (forumaš u usponu) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: subota, 3.10.2009. u 22:44 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
Filterhead
piše: Toliko o "ljepoti" uspoređenih auta. No, mogli bismo povesti raspravu o servisima i rezervnim dijelovima, pa da vidimo malo koji brend guli kožu s naših novčanika! |
E tu bih se i ja rado uključila!  |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
| Spol i godine: M 26 god. |
 |
 |
 |
 Poruka: 30 (nova nada foruma) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: ponedjeljak, 23.11.2009. u 20:32 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
Ma Citroen nema šanse da bude imalo rangiran kao sportski ili premium brand. Ovaj DS3 je samo još jedan auto za "zagrebačke koke", kužiš...ne? Jeftina šminka kao pojam, ali ne bih rekao da će biti jeftin, jer je Citroen skup. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: M 33 god. Status: administrator, glavni urednik |
 |
 |
 |
 Poruka: 691 (iskusni forumaš) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: utorak, 24.11.2009. u 2:58 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
Dabar Dabic
piše: Ma Citroen nema šanse da bude imalo rangiran kao sportski ili premium brand. Ovaj DS3 je samo još jedan auto za "zagrebačke koke", kužiš...ne? Jeftina šminka kao pojam, ali ne bih rekao da će biti jeftin, jer je Citroen skup. |
Da, Citroeni su preskupi. Recimo C4 Piccasso kojeg je moj stari gledao za sebe došao bi ga nevjerojatnih 240.000 kuna a ništa posebno auto - diesel, s ok opremom ali ništa ekstravagantno i to je to i ljudi traže 240.000 kuna!!!! za monovolumen baziran na vozilu niže srednje klase. Smiješno 
A ovaj DS3 će nastaviti istu priču... neće biti skup kao Mini ali će biti preskup jer se tu radi samo o još jednom običnom modelu iz Citroena i tu je kraj priče. To što bi tvrtka htjela na jednoj osnovi imati model za "raju" i model za "gospodu" to je klasična fora za povećanje prodaje ali fora koja im neće baš poći za rukom, barem ne na našem tržištu. Kod nas tko ima love dati za (pre)mali auto previše love taj će kupiti Minija koliko god da košta a oni koji bi eventualno kupili DS3 će prije kupiti nekakav C3 ili Corsu, Polo i slično jer će biti jeftiniji od DS3. Ali živi bili pa vidjeli.  |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: M 30 god. Status: administrator, urednik rubrike |
 |
 |
 |
 Poruka: 592 (iskusni forumaš) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: četvrtak, 26.11.2009. u 13:21 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
Hmm...
Ima tu jos jedna caka na koju mozda pucaju.
Ovisno kako se postave na trzistu s modelom i kako ga budu marketinshki prezentirali.
Znamo kako ljudi (pritom pogotovo mislim na nase ovdje) razmisljaju.
Vole se pokazivati i krivo mjere svoju poziciju u drustvu materijalnim...
tako da se nebi uopce cudio da ce pogotovo ovi mladji kupci (koji nemaju odobrenje kredita bash za Minija)
uzimati mnogo vece kredite da otplate DS3 nego sto im realno treba za neki od kredita za spomenuti npr. C3.
Bojim se da je to ista prica ko i sa Iphonom i sl. stvarima samo ajmo rec da je ovo veliiiki Iphone...
Nista drugo no i sve ostalo samo malo ljepse dizajnirano i cijenom neopravdano...  |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: M 33 god. Status: administrator, glavni urednik |
 |
 |
 |
 Poruka: 691 (iskusni forumaš) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: četvrtak, 26.11.2009. u 19:52 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
LOM
piše: Hmm...
Ima tu jos jedna caka na koju mozda pucaju.
Ovisno kako se postave na trzistu s modelom i kako ga budu marketinshki prezentirali.
Znamo kako ljudi (pritom pogotovo mislim na nase ovdje) razmisljaju.
Vole se pokazivati i krivo mjere svoju poziciju u drustvu materijalnim...
tako da se nebi uopce cudio da ce pogotovo ovi mladji kupci (koji nemaju odobrenje kredita bash za Minija)
uzimati mnogo vece kredite da otplate DS3 nego sto im realno treba za neki od kredita za spomenuti npr. C3.
Bojim se da je to ista prica ko i sa Iphonom i sl. stvarima samo ajmo rec da je ovo veliiiki Iphone...
Nista drugo no i sve ostalo samo malo ljepse dizajnirano i cijenom neopravdano...  |
Mislim da bih ovaj auto prije usporedio s alternativama iPhone-u a iPhone bih baš s Minijem usporedio... Pronaći će i DS3 put do kupaca ali se u glavama ljudi rejtingom neće ni približiti Miniju. |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Spol i godine: M 30 god. Status: administrator, urednik rubrike |
 |
 |
 |
 Poruka: 592 (iskusni forumaš) |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: četvrtak, 26.11.2009. u 22:41 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
E pa da tako sam i mislio nekako...
Poanta je shvacena. 
Iako je meni i novi mini preskup i ništ posebno!
Radije bi starog onakvog da je isašao...
Bez obzira na njegov bum kad je izasao ono bio,
po meni je bolji novi Fiat 500 nego novi Mini...
Vise je zadrzao doha onog staroga on, nego novi mini.
bash mi nema veze sa starim...
A to mrzim kao remake kakti a nemaju veze s vezom,
samo ih ime povezuje... |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
 |
 |
 |
Napisano: utorak, 1.12.2009. u 12:39 Tema: Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
 |
LOM
piše: E pa da tako sam i mislio nekako...
Poanta je shvacena. 
Iako je meni i novi mini preskup i ništ posebno!
Radije bi starog onakvog da je isašao...
Bez obzira na njegov bum kad je izasao ono bio,
po meni je bolji novi Fiat 500 nego novi Mini...
Vise je zadrzao doha onog staroga on, nego novi mini.
bash mi nema veze sa starim...
A to mrzim kao remake kakti a nemaju veze s vezom,
samo ih ime povezuje... |
A šta misliš o tome što Citroen lansira tu neku "premium" liniju DS? Ja bih zapravo rado vidio kako su se ponijeli na Euro NCAP-u pa da onda vidimo taj premium kod svih automobila. Znam da je novi C3 podbacio na Euro NCAP-u, a DS3 je navodno ubojica pješaka (za razliku od Toyote Urban Cruiser koja je ubojica sviju koji se nađu u njenoj blizini - hihihi). |
| Idi na vrh |
 |
 |
 |
|
|
 |
Otvori novu temu Odgovori na temu Prati ovu temu |
 |
|
 |
Zabrana korištenja trube u gradu
Zoricka, četvrtak 9.9.2010 u 20:19
 Who Do You Think You Are
Master, četvrtak 9.9.2010 u 19:46
 Top Gear
Master, četvrtak 9.9.2010 u 19:02
 Što volite slušati?
Zoricka, četvrtak 9.9.2010 u 18:47
 Novi Mitsubishi ASX
Oliver Twist, četvrtak 9.9.2010 u 18:26
 Caffe Trach
pixie, četvrtak 9.9.2010 u 15:57
 Web caffe
pixie, četvrtak 9.9.2010 u 15:21
 Flert u autu, SameLane osobni kontakti
LOM, četvrtak 9.9.2010 u 1:02
 Vicevi, šale, pošalice, šaljive dosjetke
Zoricka, srijeda 8.9.2010 u 18:54
 Ferrari 430 razbijen u Zagrebu
Zoricka, srijeda 8.9.2010 u 18:42 |
 |
Na jesen izlazi Civilizacija 5
Master, subota 4.9.2010 u 19:07
 Ford Mustang 2010
LOM, subota 4.9.2010 u 0:32
 Koji bicikl vozite?
Zoricka, petak 3.9.2010 u 19:09
 E-Rockit
Master, petak 3.9.2010 u 13:33
 Biste li kupili električni automobil?
BioTechnics, četvrtak 2.9.2010 u 17:58
 AvtoVAZ Lada C-Cross
Master, četvrtak 2.9.2010 u 14:48
 Nitro Circus
LOM, četvrtak 2.9.2010 u 14:00
 Koliko je Renault Fluence ružan?
Master, četvrtak 2.9.2010 u 11:22
 Kod za spajanje Pioneer radija s Nokijom?
BioTechnics, petak 27.8.2010 u 21:14
 Ugradnja auto radija?
LOM, ponedjeljak 16.8.2010 u 11:47 |
Web caffe
pixie, četvrtak 9.9.2010 u 15:21
 Caffe Trach
pixie, četvrtak 9.9.2010 u 15:57
 Vicevi, šale, pošalice, šaljive dosjetke
Zoricka, srijeda 8.9.2010 u 18:54
 Neobični prometni znakovi
Oliver Twist, srijeda 11.2.2009 u 10:51
 Dobrodošlica novim članovima
LOM, četvrtak 25.2.2010 u 11:49
 Vic u slici
goran33, utorak 25.5.2010 u 20:21
 Primjer styling i tuning skutera
Oliver Twist, ponedjeljak 21.12.2009 u 14:29
 Koji polovni auto kupiti do cca 2.000 €
DelSol, petak 12.3.2010 u 15:01
 Top Gear
Master, četvrtak 9.9.2010 u 19:02
 Katalog automobila Sultana od Brunea
DelSol, subota 4.10.2008 u 15:24 |
 |
Formula 1 - sezona 2010
goran33, nedjelja 25.7.2010 u 20:46
 Što volite slušati?
Zoricka, četvrtak 9.9.2010 u 18:47
 Car PC - Carputer - kao centralna jedinica
LOM, nedjelja 20.12.2009 u 4:34
 Servisna knjižica - istina ili laž?
goran33, četvrtak 12.8.2010 u 12:16
 Koji bicikl vozite?
Zoricka, petak 3.9.2010 u 19:09
 Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija?
BioTechnics, subota 23.1.2010 u 17:14
 Koji oldtimer biste kupili?
Marko Polo, četvrtak 25.2.2010 u 12:54
 Renault Megane III 2008
Oliver Twist, petak 6.11.2009 u 11:04
 Josipović ili Bandić?
LordExtra, utorak 12.1.2010 u 10:27
 Fiat Abarth Coupe
LOM, ponedjeljak 7.6.2010 u 13:53 |
|
 |
| Vi ste na: Naslovnica foruma • Auto moto novosti • Citroen DS3 - lošiji ili bolji od Minija? |
 |
| Online korisnici: Oliver Twist, Zoricka, Master |
|